Naast het dienstenpakket van Kosten Koper Plan kunnen wij je in contact brengen met de juiste regionale experts als het gaat om de volgende services.

 • Zoekservice
  Je weet precies hoe je droomhuis eruit ziet. Alleen je hebt geen tijd om het te zoeken of je kan het niet vinden. In dat geval kun je een aankoop makelaar inschakelen voor een uitgebreide zoekopdracht die voor jou op zoek gaat aan de hand van je specifieke wensen. De aankoop makelaar zal bij iedere bezichtiging van een voorgedragen huis aanwezig zijn en je adviseren.
 • Verkoopservice
  Je hebt een nieuw huis op het oog of gekocht maar je oude huis moet je nog in de verkoop zetten. Met behulp van een makelaar verloopt het verkoopproces vlotter. Immers de verkoop van je woning hangt niet alleen af van een goede vraagprijs maar ook van de verkoopstrategie en service.
 • Hypotheekservice
  Heb je behoefte aan een onafhankelijk hypotheekadvies? Wil je een uitgebreide uitleg over alle hypotheekvormen? Of wil je alle mogelijkheden doornemen? Een vakkundige onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt voor jou de rente, voorwaarden, spaar- en risicopremies zodat je hypotheek zo gunstig mogelijk uitpakt en op jouw wensen is afgestemd.
 • Notarisservice
  De laatste stap bij de (ver)koop van je huis is de notaris. De tarieven die notariskantoren hanteren voor het opmaken van de hypotheek- en leveringsakte kunnen variëren. Wij brengen je in contact met een twee a drietal gerenommeerde notariskantoren in de regio. Je kunt de gehanteerde tarieven vergelijken en op basis daarvan je keuze maken. Vanzelfsprekend kun je ook tarieven voor het opmaken van een testament, samenlevingscontract of huwelijksvoorwaarden opvragen als totaal pakket.
 • Verzekeringservice
  Als je een huis koopt, heb je verschillende verzekeringen nodig. Ook is de koop van een huis een goed moment om je bestaande verzekeringen eens goed door te lichten. Een onafhankelijke verzekeringsadviseur neemt samen met jou de benodigde verzekeringen door en vergelijkt de premies en voorwaarden. Verder vergelijkt hij als second opinion je bestaande verzekeringen en kijkt of je misschien dubbele verzekeringen hebt. Je krijgt advies over een verzekeringspakket dat voordelig is en geheel op jouw wensen is afgestemd.

Wilt u meer informatie over deze aanvullende services neem dan contact met ons op.